Zaterdag 25 maart hebben we in Abcoude Marijke verrast met een Serenade.

Dochter Raquel had dit bedacht voor haar moeder en Raquel had veel energie meegenomen (ze was bloedzenuwachtig). Eerst naar het koffiehuis waar we het gezelschap opgehaald hebben, vervolgens langs het parkeerterrein richting het huis waar de vader van de jarige gewoond heeft. ‘ Hij leve hoog’ werd voor hem gespeeld, omdat hij op dezelfde dag jarig was.


Zondagmiddag 19-02 mochten we weer de Carnaval Kroegentocht in Naarden doen. Dit jaar zou er een andere opzet zijn dan vorig jaar, dus we waren benieuwd. Aangekomen in Naarden hebben we net als altijd eerst ingespeeld en om daarna bij ’t Hert te verzamelen. We kwamen als eerste aan en het café was nog niet open, uiteraard mochten we wel naar binnen. Al snel kwamen de carnaval gasten en de raad binnen en konden we beginnen! 


Kleintje Carnaval in de Dezibel in Harmelen, dat stond afgelopen zondag op onze agenda.
Na eerst een doorlooprepetitie in het clubgebouw van Viribus Unitis in Wilnis en nadat we met z’n allen hebbenen genoten van een heerlijke tomatensoep van Carolien vertrokken we naar Harmelen. 
 

Het Nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Viribus Unitis was druk bezocht .
Een avond vol met muziek met mooie arrangementen.


Zaterdag 24 december, de Dorst Charles Dickens Band had dit jaar nog een laatste dag om de mensen te vermaken met onze kerstmuziek. Vandaag gingen we naar Huizen waar we voor Winkelcentrum Hart van Huizen gingen spelen. Begeleid door Annemarie (nogmaals dank voor je hulp, gezelligheid en prima verzorging!) gingen we de verschillende plaatsen in het centrum af.


Afgelopen zondag was de Dorst Charles Dickensband te zien in Voorburg.

Samen met een Kerstmannen trio en twee uitdeeldames was het de bedoeling dat we een gezellige winkelstraat met Kerstmuziek gingen vermaken. We begonnen vol goede moed aan de ene kant van de straat en het trio aan de andere kant zodat we elkaar niet in de weg zouden zitten. Helaas had het winkelend publiek, waarschijnlijk door het weer, een andere bestemming dan de winkelstraat.


Al vroeg waren we aanwezig in ons clubgebouw op 17 December omdat we een optreden hadden in Den Haag.
In en om het Winkelcentrum Loosduinen mochten we, vanaf 11:30 uur, onze Kerstmuziek ten gehore brengen.
We begonnen bij de Kerstmarkt bij de molen en daarna gingen wij het Winkelcentrum Loosduinen in.
Hier was het ook gezellig maar iets minder druk dan bij de Kerstmarkt.


Het eerste van vier optredens als DCD band hebben we gehad op 10 December.
We begonnen met spelen bij de ijsbaan in het centrum.
Daarna hebben we nog op diverse plaatsen gespeeld in en om het winkelcentrum.


22 Oktober stond er een Oktoberfest dweilmiddag op onze agenda.
Samen met De Speeldozen uit Woerden en de Hoetetoeters uit IJsselstein hebben we er een leuke middag van gemaakt.
Jammer genoeg was het niet druk maar alsnog was het heel gezellig. Onze 2 setjes klonken zoals altijd lekker en er werd flink meegezongen door het publiek en de andere dweilorkestleden.
Het was fijn om onze collega muzikanten even te spreken en er werden wat herinneringen opgehaald.
Aansluitend van het middagprogramma was er een feestavond met een hele goede band De Rosentalers en de Lawineboys.


Zaterdagmiddag 8 oktober mochten wij wij spelen voor onze gouden sponsor Spelt. Zij hadden een open dag georganiseerd in hun vestiging in Oisterwijk. De opzet was zoals we van Spelt gewend zijn uitstekend!