Na twee jaar heeft DORST weer een Play inn georganiseerd. Zondag 3 februari jl. was het zover. Dit jaar was Frank van der Poel uitgenodigd om meer uitleg te geven over ademhalingstechniek bij het blazen. Uiteraard was Michel Guldenmundt ook van de partij om ons muziekles te geven. Uit het hele land hebben we aanmeldingen gekregen, waardoor we een volle bak muzikanten hadden!


Het laatste optreden van DORST dit jaar is in Amsterdam, bij de Damstampers in Rosso. De Damstampers vieren iedere 5 jaar hun jubileum met een gezellige dweilavond. Dit is de derde keer dat zij deze avond organiseren, voor DORST is het de tweede keer, dat we hiervan deel uitmaken.


Zondag 4 november staat voor DORST een optreden bij de Zilveren Turfloop op het programma. Dit optreden is echt een thuiswedstrijd, we gaan daarom ook lopend naar onze plek langs het parcours.


Zaterdag 6 oktober gaan we naar ons laatste festival van dit jaar in Driebergen. Dit festival is geheel nieuw voor DORST. We moeten ons melden in de brandweerkazerne en ontvangen daar onze lunchpakketten, ook is hier een lekker bakkie koffie aanwezig. Nadat we onze instrumenten hebben gehaald gaan we het hoofdpodium.


Zaterdag 8 september gaan we naar een festival in Zutphen. Nadat we de informatie hebben ontvangen blijkt dit een festival te zijn waar geen jury of iets aanwezig zou zijn… Helaas!


Donderdag 6 september heeft DORST een optreden verzorgd bij Van Walraven in Mijdrecht. Dit bedrijf organiseert ieder jaar een informatiemarkt voor hun klanten, omdat ze dit jaar 50 jaar bestaan wilden ze het feestelijker maken dan normaal. Uiteraard weet DORST hier wel raad mee!


De vakantie zit er weer op en DORST gaat vandaag voor het eerste optreden naar Leersum. We spelen in het voorprogramma van de Bloemencorso. Omdat het centrum van Leersum hermetisch is afgesloten vertrekken we op tijd uit Mijdrecht, zodat we op tijd op onze meldingslocatie aankomen.


Zaterdag 14 juli viert een wijk in Legmeer Uithoorn hun buurtbarbecue. Een van de organisatoren heeft DORST gevraagd om te komen spelen. Eigenlijk hebben we al vakantie maar hier maken we een uitzondering voor. We kunnen een bezetting bij elkaar krijgen en gaan lekker spelen!


Vrijdag 13 juli is het een na laatste optreden voor de Dorst vakantie, Thijler onze grote fan viert zijn verjaardag in Het Trefpunt op het terrein van Huize Ursula. DORST is gevraagd door zijn moeder om gezellig te komen spelen en natuurlijk kunnen wij hier geen nee tegen zeggen. Thijler is vaak bij een optreden van ons aanwezig en ook ons You Tube kanaal wordt druk door hem bezocht.


Afgelopen weekend is er in Almere een internationaal softbal toernooi, waar DORST voor benaderd is om op zaterdagavond te spelen. We vertrekken naar Almere en melden ons om 19.00 uur zoals afgesproken. DORST staat wel even te kijken naar het grote sportcomplex, 7 softbalvelden en op dit toernooi doen ongeveer 45 internationale teams mee. Het is de bedoeling dat we rond de velden gaan spelen en mogen zelf onze set tijden indelen. Vol goede moed beginnen we op het grasveld waar allemaal tafels en banken staan, een soort van foodveld. Rond dit veld staan ook verschillende eetgelegenheden en een barretje. Na hier een rondje te hebben gespeeld gaan we een rondje om de velden maken. Overal komen we wel teams tegen, want op de velden worden nu geen wedstrijden gespeeld.