05-07-22 stond op onze agenda om een promotieoptreden te doen in Nieuwkoop, dus vertrokken we verdeeld over een paar auto’s naar het winkelcentrum. De markt was daar bijna afgelopen dus nee deden nog even gauw een rondje over de markt. We stopten bij de muziektent waar net een bandje klaar was met hun optreden. Er werd ons gevraagd waar Nieuwkoop dit optreden aan te danken had, ons antwoord was: gewoon ons promoten in de omgeving van Mijdrecht! Dit werd zeer gewaardeerd.


30 April was ons gevraagd of we een serenade wilde verzorgen voor de verjaardag van Martin die 70 jaar geworden was. Natuurlijk kon Dorst dat wel! 

Het bleek een dag vol verrassingen voor de jarige job te zijn geweest. Terwijl hij heerlijk van al het lekkers voor het avondeten aan het genieten was, hoorde hij ineens in de verte muziekā€¦ Met een verbaasd gezicht keek hij zijn dochter aan, die gelijk begon te lachen, die verbaasde blikken had iedereen in de huiskamer! Haar laatste verrassing voor iedereen was gelukt! Niemand wist hier vanaf.


Het is iets voor 8 uur in de ochtend Dorst verzamelt zich vrolijk uitgedost in een oranje outfit om richting Oud-Beijerland te vertrekken. Na een vlotte rit van iets meer dan een uur waren we op de plaats van bestemming aangekomen. Instrumenten uitpakken en richting de locatie waar we ons moesten melden, we werden ontvangen met een lekker bakje koffie en een lekkere koek.


Eindelijk na 3 jaar weer een verenigingsevenement: de seizoenspresentatie

Een evenement waar we als complete vereniging aan deelnemen, hoe leuk is dat!


Zaterdag 2 april hadden wij weer een optreden in ons eigen Mijdrecht. De Paashaas en meiden van Twirlpower gingen met ons mee voor de Paaseierenactie van onze club. 
Het was een leuk en gezellig optreden.


In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen werd Dorst benaderd door de lokale afdeling van het CDA om de campagne met muziek te ondersteunen. Nou, lekker spelen in het centrum van ons eigen Mijdrecht is altijd leuk, dus dat doen we graag.


Na 2 jaar mochten we weer afreizen naar Naarden Vestingstad. Iedere Zondag van het carnavalsweekend staat de kroegentocht op het programma van de Vestingsnarren. Het zonnetje scheen heerlijk en tijdens het binnenrijden van het stadje zaten de terrasjes al lekker vol. Dat geeft je dan altijd wel een lekker gevoel voor het optreden.


Vrijdag 25-02-22

Jaja daar zijn we weer, na de zoveelste lockdown mogen we eindelijk weer optreden. Carnaval, Bloasavond in Dongen. Iets wat Dorst normaal niet vaak doet maar na het polsen van alle leden werd deze toch op de agenda gezet.


2 jaar geleden is er spontaan vanuit enkele Dorstleden het idee gekomen om tijdens de kerstperiode een Charles Dickens band op te richten. Dit werd door alle Dorstleden enthousiast ontvangen. Het resultaat mochten we dus eindelijk na 2 jaar uit gaan voeren.


31 oktober zijn we uitgenodigd in Aarlanderveen in horeca locatie TaarTenTuin waar de 75ste verjaardag van Rienus gevierd werd. Buiten muziek was DORST ditmaal ook (in de persoon van Gerrit) gevraagd om diverse anekdotes te vertellen over Rienus. Terwijl de rest van de band een extra pauze kregen vertelde Gerrit honderduit en lachte de familie om alle verhalen die ze zelf aangeleverd hadden. Na vele nummers ten gehore hebben gebracht, we menig polonaise voorbij hebben zien komen en met een bijna complete bezetting, konden we terug kijken op een zeer geslaagd optreden.