31 oktober zijn we uitgenodigd in Aarlanderveen in horeca locatie TaarTenTuin waar de 75ste verjaardag van Rienus gevierd werd. Buiten muziek was DORST ditmaal ook (in de persoon van Gerrit) gevraagd om diverse anekdotes te vertellen over Rienus. Terwijl de rest van de band een extra pauze kregen vertelde Gerrit honderduit en lachte de familie om alle verhalen die ze zelf aangeleverd hadden. Na vele nummers ten gehore hebben gebracht, we menig polonaise voorbij hebben zien komen en met een bijna complete bezetting, konden we terug kijken op een zeer geslaagd optreden.


DORST was uitgenodigd om de opening van de nieuwe tribune op het veld van HSV te openen. Zaterdag 30 oktober vertrok de optocht onder begeleiding van Dweilorkest DORST vanaf de Partytent welke naast de kantine van HSV stond richting het voetbalveld. Diverse sponsoren hadden de zitjes gesponsord en werden allen naar voren gehaald om de eerste wedstrijd te aanschouwen welke door het kampioensteam van de jeugd gespeeld werd (uitslag 4 – 1). Na de nodige muzieknoten op het veld wederom in optocht terug naar de feesttent waar buiten ook nog een heus Pannaveld officieel in gebruik genomen werd. Een drankje na afloop en daarna terug naar het clubgebouw. Mooi dat we hier bij mochten zijn.


Zaterdag 2 oktober was DORST uitgenodigd om te komen spelen bij Zorgcentra Zuiderhof in Vinkeveen. Vorig jaar, toen DORST in juni de mogelijkheid kreeg om diverse zorgcentra aan te doen, waren ze ook te gast bij het Zuiderhof. Dat smaakte toen naar meer. Toen nog in de tuin, nu in de grote zaal. Verdeeld over 2 setjes werden vele klanken te horen gebracht. Tussendoor een pauze met een heuse traktatie, bekijk de foto’s hiervoor Bedankt Zorgcentra Zuiderhof en hopelijk tot een volgende keer.


25 September was DORST uitgenodigd om het voorprogramma van Taptoe Hoofddorp te verzorgen. Gezien het groot aantal orkesten en ook daarvan een aantal grote namen, heeft DORST zijn programma hiervoor aangepast, en alles op alles gezet om een aantal nieuwe nummers ten gehore te kunnen brengen. Ook met wat extra ondersteuning op Trompet, in de Slagwerksectie en bij de Bariton sectie stond alles dan ook als een huis. Ook werd dat benoemd door velen die DORST hebben zien spelen. Het was schitterend weer en zoals gezegd, vele muzikanten bij elkaar op de voetbal velden in Hoofddorp.


Argon bestaat 50 jaar, een reden voor een feestje. Inclusief Corona QR code check konden we dit feestje betreden. vooraf, en tijdens de 2 ingelaste rust momenten, en dan nog na afloop hebben we onze bijdrage geleverd. Onze vaste fotograaf was helaas niet in de gelegenheid erbij te komen, dus helaas niet heel veel foto’s. ARGON Gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan !!!


Afgelopen 28 Augustus mochten we als Dweilorkest weer muziek gaan maken en dat hebben we gedaan in onze eigen gemeente.
Gewoon omdat het kon, hoewel gewoon… Als je zo een lange tijd geen optredens hebt kunnen geven kunt u begrijpen dat we hier veel zin in hadden. Het werd in het dorp ook goed gewaardeerd. Zo werden we gelijk uitgenodigd op het terras van Rendez Vous waar we wat nummertjes hebben gespeeld. Daarna de eerste helft op het Raadhuisplein afgemaakt. Na een korte break naar het andere pleintje, namelijk bij de Lindeboom. Hier ook een leuke serie nummers gespeeld. Erg gezellig en we hopen dat er nog vele optreden mogen volgen.


Eindelijk mocht DORST weer gaan spelen! Vanaf 13 maart jl. heeft de muziek bij DORST stil gelegen en nu mochten de leden eindelijk weer doen waar ze plezier in hebben, muziek maken. Vandaag gingen ze op pad om de ouderen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode.


Zaterdagavond 22 februari gaat DORST voor een optreden naar De Kwakel. Er is daar in het Dorpshuis een feest omdat Jan van Alen en Martha Niemeier 20 jaar samen zijn. Het feest is groots aangepakt, er zijn ruim 100 genodigden en deze zijn vanaf 16.00 uur al uitgenodigd. DORST zal om 20.00 uur het feest op gang moeten gaan brengen.


Zaterdag 15 februari heeft DORST een feestje op de planning staan, onze saxofoniste Carolien viert haar 50steverjaardag. Haar vriend Erik (trompettist bij DORST) heeft een feest georganiseerd en Carolien weet van niets. Alle leden van DORST zijn uitgenodigd, dus wordt er natuurlijk ook een feestje gebouwd door hier een paar nummers te spelen. Dit zal vast niet als een verrassing komen!


Vanavond reist DORST af naar Raamsdonkveer in het Brabandseland om voor de eigenaar van ‘Het Klompke’ een serenade te geven. François is vriend van Dorst en een van onze sponsors, hij is 50 geworden en zijn vrouw en twee vrienden (Dorstleden) hebben dit optreden aangevraagd buiten François om.