Thijler 25 jaar moest een onvergetelijk feest worden !!

Uitgenodigd door de familie zijn we 15 juli richting Nieuwveen gereden waar we getuige waren van een groots feest met Thijler zijn familie en vrienden in het vernieuwde Paviljoen.


Zaterdag 25 juni 2022 gaat de boeken in als de dag van de terugkeer van Taptoe Mijdrecht na 2 zware Coronajaren. Landelijk worden er weer mondjesmaat Taptoes georganiseerd. Mijdrecht oftewel VIOS  mag zich ook gelukkig prijzen tussen dit rijtje plaats te nemen!


Januari 2020 opperde iemand of Bootwateren niet iets voor Dorst is. Na wat gesprekjes her en der binnen Dorst was iedereen enthousiast. We besloten er gelijk een heel weekend van te maken! 
We hadden ons snel aangemeld bij Muzikaal Bootwateren en een onderkomen voor onze groep was snel gevonden bij Sier aan Zee. Net buiten Hollum en op loopafstand van het festival. We hadden alle voorbereidingen getroffen maar helaas ging het in 2020 vanwege Corona niet door. Wij hadden stille hoop dat het in 2021 wel door zou gaan maar helaas… In februari kregen we weer bericht dat het festival wederom vanwege Corona niet door ging. Nu maar hopen op 2022!

Ja hoor Muzikaal Bootwateren 2022 op 17 juni, here we come!


Zaterdag 11 juni waren we uitgenodigd om onze muzikale kunsten te vertonen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Voetbalvereniging De Rijnstreek hadden hun grasvelden beschikbaar gesteld voor het jaarlijkse dorpsfeest. Met 160 deelnemers speelden ze namelijk het Jeu de Boules spel. In duo’s of zelfs in trio’s tegen elkaar, wie gooit zijn bal het dichts bij het “butje” (een houten balletje).


1e Pinksterdag 2022 was een bijzondere dag voor Dorst, want na 2 jaar mochten en gingen we weer eens met een festival meedoen. En daarbij kwam dan ook nog eens de presentatie van 1 van onze nieuwe poloshirts (Kledingcommissie Annelies en Carolien helemaal top deze nieuwe aanschaf) dus deze dag begon al super.


07-05-22 stond op onze agenda om een promotieoptreden te doen in Nieuwkoop, dus vertrokken we verdeeld over een paar auto’s naar het winkelcentrum. De markt was daar bijna afgelopen dus nee deden nog even gauw een rondje over de markt. We stopten bij de muziektent waar net een bandje klaar was met hun optreden. Er werd ons gevraagd waar Nieuwkoop dit optreden aan te danken had, ons antwoord was: gewoon ons promoten in de omgeving van Mijdrecht! Dit werd zeer gewaardeerd.


30 April was ons gevraagd of we een serenade wilde verzorgen voor de verjaardag van Martin die 70 jaar geworden was. Natuurlijk kon Dorst dat wel! 

Het bleek een dag vol verrassingen voor de jarige job te zijn geweest. Terwijl hij heerlijk van al het lekkers voor het avondeten aan het genieten was, hoorde hij ineens in de verte muziek… Met een verbaasd gezicht keek hij zijn dochter aan, die gelijk begon te lachen, die verbaasde blikken had iedereen in de huiskamer! Haar laatste verrassing voor iedereen was gelukt! Niemand wist hier vanaf.


Het is iets voor 8 uur in de ochtend Dorst verzamelt zich vrolijk uitgedost in een oranje outfit om richting Oud-Beijerland te vertrekken. Na een vlotte rit van iets meer dan een uur waren we op de plaats van bestemming aangekomen. Instrumenten uitpakken en richting de locatie waar we ons moesten melden, we werden ontvangen met een lekker bakje koffie en een lekkere koek.


Eindelijk na 3 jaar weer een verenigingsevenement: de seizoenspresentatie

Een evenement waar we als complete vereniging aan deelnemen, hoe leuk is dat!


Zaterdag 2 april hadden wij weer een optreden in ons eigen Mijdrecht. De Paashaas en meiden van Twirlpower gingen met ons mee voor de Paaseierenactie van onze club. 
Het was een leuk en gezellig optreden.