Zaterdagavond reisden we af naar Amsterdam waar we door BOOH uitgenodigd waren voor een muzikaal avondje BOOHzemvrienden.
In de Ossenstal werden wij ontvangen, altijd gezellig daar.


25 jarig jubileum !!
Wat een feest dat er zo velen dit met ons mee wilden vieren.
Feestkapel De Blaasknarren
Nu Je Er Toch Band
Blaaskapel Ladderszat
en de Blaaskaken

Dank jullie wel voor de muzikale bijdrage, de gezelligheid de sfeer was grandioos met jullie erbij!


Zaterdag 20 januari was ons’ 1e optreden in 2024. We verzamelden rond de klok van 19.30 uur in Reeuwijk, sommige kwamen op eigen gelegenheid en de sommige reden vanuit Mijdrecht met elkaar mee. In totaal waren we met 19 Dorstigen aanwezig. Onze stageloopster Davinia deed voor het eerst mee.


DCD band optreden 16 en 17 dec.

16 dec stond Huizen op onze agenda, het weer volgens de voorspellers zou droog zijn en ja het was droog!! We verzamelden op de afgesproken plek in het wapen van Huizen. Na een plaspauze trokken we het centrum in het was er al gezellig druk, de eerst klanken klonken over de markt en ons eerste applaus konden we al noteren. Mensen bleven gezellig staan en genoten van ons optreden. Na 45 min spelen was het pauze, snel terug naar het wapen voor een warm bakkie koffie of chocomel of een glaasje fris.


16 december was ons eerste optreden met de DCD band en wel in Rotterdam in de Koopgoot.
Het weer speelde een belangrijke rol, na al die regen de laatste tijd was het zo goed als droog!
We wisten niet wat ons deze dag te wachten stond, dus goed gemutst brachten we ons eerste setje ten gehore. Wat een enthousiast publiek zeg! Mensen bleven staan en genoten van onze kerstmuziek.


Zaterdag 4 november hadden we een optreden in Den Haag via Mac Entertainment. Een lekker
middagje spelen op de Dierenselaan. Helaas werkte het weer niet echt mee maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We meldden ons bij de schoenenwinkel, waar Michel ons komt ophalen en doorgeeft waar we heen moeten met spelen. Het is de bedoeling dat we op verschillende plaatsen in de lange winkelstraat spelen in een setje van 45 minuten.


Zaterdagavond 14 oktober hebben we in Heemskerk gespeeld op de Bloasavond bij LaaDoeje. We spelen vanavond met bijna een volledige bezetting, met onze nieuwe tenorsaxofonist Rob en ook Tom heeft weer meegedaan. Het is de bedoeling dat we vanavond twee keer een setje spelen van
ongeveer 20 minuten.


Zondag 16-07 vertrokken we om 10:00 uur richting Julianadorp voor ons laatste optreden van het seizoen. De Dorperdweilers organiseerden hun eerste dweilfestival en wij zijn gevraagd omdat ze ook op onze Geinparty waren uitgenodigd. Als we aankomen in Julianadorp waaien we zowat weer terug naar Mijdrecht, wat een woei..


2 juli rond kwart voor 10 verzamelde Dorst zich aan de Windmolen om naar Hoogland te gaan, sommige leden gingen rechtstreeks, dus zagen we elkaar om kwart voor 11 op de afgesproken plek. Even inspelen en de puntjes op de i gezet en door naar de verzamelplek. Daar kregen we onze lunchpakketjes en de consumptiebonnen. De 1 set was zonder jury dus konden we zonder druk lekker de nummers doorspelen. Het 2e setje was met jury, we hebben lekker gespeeld en waren tevreden.


Taptoe Mijdrecht

Zaterdag 24 juni de jaarlijkse traditie van de Mijdrechtse taptoe. Uiteraard mogen wij hier als onderdeel van muziek vereniging VIOS niet ontbreken. We vertrekken om half 1 richting het centrum van Mijdrecht om eerst in de winkelstraat onze klanken vast te laten horen. Om half 2 is het tijd om richting het Raadhuisplein te gaan om in het voorprogramma van de taptoe te beginnen. Zoals elk jaar spelen we in het voorprogramma om het publiek alvast te vermaken.