Dierenselaan in Den Haag

24 december 2023 14:21

Zaterdag 4 november hadden we een optreden in Den Haag via Mac Entertainment. Een lekker
middagje spelen op de Dierenselaan. Helaas werkte het weer niet echt mee maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We meldden ons bij de schoenenwinkel, waar Michel ons komt ophalen en doorgeeft waar we heen moeten met spelen. Het is de bedoeling dat we op verschillende plaatsen in de lange winkelstraat spelen in een setje van 45 minuten.

We eindigen bij cafe de witte Ruyter voor een drankje. De pauze wordt in overleg iets langer vanwege een flinke bui. Als deze voorbij is gaan we weer een rondje en dit doen we tot half 4.
Na de laatste pauze gaan we de andere kant van de winkelstraat op richting de auto’s. Om 4 uur zijn we klaar met spelen en gaan we lekker voldaan de auto in terug naar Mijdrecht. In de laatste pauze hebben we in overleg besloten om bij terugkomst in Mijdrecht even langs onze manager te gaan om een paar nummertjes te spelen vanwege zijn 40 jarig huwelijk. Het was weer een leuke middag en we hebben met z’n allen een goed stukje muziek neergezet ondanks het sombere weer. Op naar de kerstperiode volg ons dan ook weer als de Dorst Dickens Band.