Ton & Ank zijn 40 jaar getrouwd !!!

22 maart 2014 21:03

Het was weer tijd voor DORST om op pad te gaan. Dit maal voor een 40-jarig huwelijk in de Kwakel.
We waren uitgenodigd door de man van het echtpaar. Zijn vrouw is gek op dweilorkesten en hij wilde haar op deze bijzondere dag graag verrassen.

Dorst was er helemaal klaar voor en had wel weer zin in een gezellig feestje. Dus zo gezegd, zo gedaan! We knalden naar binnen met ‘Bella Italia’. De mensen die aanwezig waren stonden met een mond vol tanden en waren blij verrast. Na dit eerste nummertje was het publiek helemaal warm gedraaid; de polonaise werd dan ook snel ingezet. Ton -die ons had uitgenodigd- voorop en zijn vrouw erachteraan, gevolgd door de andere feestgangers. Van het ene naar het andere nummer, de mensen bleven vol enthousiasme meedoen. Toch wisten de mensen nog steeds niet door wie wij uitgenodigd waren…Gerrit heeft het bruidspaar toegesproken en daar werd het dan eindelijk bekend. Vrouwlief was zichtbaar blij verrast en DORST zou DORST niet zijn als we de boel daarna nog even op zijn kop zouden zetten!

Voor het eerst werd ‘Joost is anders geaard’ gespeeld en het sloeg enorm aan bij het publiek. Niet alleen DORST ging los, maar het publiek deed nog steeds lekker gezellig mee.
Voor ons een leuk en geslaagd feestje, voor de feestgangers een leuke en vrolijke verrassing.
We hebben veel plezier gehad en hebben onze naam eer gedaan met een lekker drankje ter afsluiting van dit optreden.

De foto’s kunt u hier vinden, Een aantal video’s hier.

www.dweilorkest-dorst.nl of volg ons op Facebook of Twitter!