Driewerf Alaaf voor DORST in Noordwijkerhout

20 maart 2014 20:11

Het was erg vroeg toen DORST op zondagochtend 2 maart  verzamelde voor een optreden tijdens het ‘frühshoppen’ in Noordwijkerhout. Zó vroeg dat het niet werd opgemerkt dat er werd vertrokken zonder onze slagwerker Robert. Die was zonder dat iemand het in de gaten had aan het kopiëren boven in het clubgebouw… Gelukkig kwamen een aantal alerte DORST-leden er in de hoef achter dat we niet compleet waren en kon Thomas nog even terug rijden om Robert op te pikken.
In Noordwijkerhout was het al volop carnaval met bier en haring en DORST mocht een steentje bijdragen aan het feest in de tent.  De hele morgen hebben we gefeest en  gehost op de klanken van de andere dweilorkesten.
We zijn erg enthousiast geworden om tijdens carnaval op te treden, dus wellicht dat DORST volgend jaar meer van dit soort feesten gaat opzoeken!
De reacties na het spelen van onze set waren erg positief. Toch is dit waarschijnlijk  een van de laatste keren,  want de nieuwe set is bijna  klaar! Nog even geduld en dan zullen wij die naar buiten brengen. Houd het nieuws over DORST maar goed in de gaten om hier meer over te weten te komen! www.dweilorkest-dorst.nl of volg ons op Facebook of Twitter!