Koningsdag Oud-Beijerland

2 mei 2022 10:50

Het is iets voor 8 uur in de ochtend Dorst verzamelt zich vrolijk uitgedost in een oranje outfit om richting Oud-Beijerland te vertrekken. Na een vlotte rit van iets meer dan een uur waren we op de plaats van bestemming aangekomen. Instrumenten uitpakken en richting de locatie waar we ons moesten melden, we werden ontvangen met een lekker bakje koffie en een lekkere koek.

Het was lekker weer dus stonden we buiten te genieten van de bedrijvigheid om ons heen, iedereen was druk bezig om hun plekje op te bouwen. Samen met Dweilorkest Kap Nah verzamelden we ons bij het gemeentehuis waar de burgemeester en de Oranje vereniging klaarstonden om het Koningsdag feest te openen met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus.

Na deze plechtigheden was het tijd om met de kinderen en hun versierde fietsen,stepjes, bolderkarren enz enz  een kleine optocht te lopen. Na de optocht was het voor Dorst tijd om rond het feestterrein het publiek te vermaken. We hebben veel blijde gezichten gezien die genoten van onze muziek. En  ja, als je het naar je zin hebt dan gaat de tijd ook snel voorbij en ook wij hebben genoten om na 2 jaar weer op te mogen treden. Onze dank gaat uit naar de organisatie en MACentertainment voor de goede zorgen. Terug in Mijdrecht hebben we nog even gezellig nagepraat over deze geweldige dag.