Serenade Martin 70 jaar Uithoorn

2 mei 2022 21:29

30 April was ons gevraagd of we een serenade wilde verzorgen voor de verjaardag van Martin die 70 jaar geworden was. Natuurlijk kon Dorst dat wel! 

Het bleek een dag vol verrassingen voor de jarige job te zijn geweest. Terwijl hij heerlijk van al het lekkers voor het avondeten aan het genieten was, hoorde hij ineens in de verte muziek… Met een verbaasd gezicht keek hij zijn dochter aan, die gelijk begon te lachen, die verbaasde blikken had iedereen in de huiskamer! Haar laatste verrassing voor iedereen was gelukt! Niemand wist hier vanaf.

We werden vrolijk toegezwaaid bij aankomst en speelden een paar nummertjes. Gerrit vertelde wat kleine anekdotes, een kleine “terugpakkans” van vrouw en dochter voor de lekkere beloning die ze kregen na een flinke wandeling… Namelijk broodje bloedworst énop de terugweg dwars door een brandnetelveld heen laten  lopen… Als afsluiter hebben we natuurlijk lang zal hij leven gespeeld. Ook voor zijn schoonzoon werd lang zal hij leven gespeeld want die was de volgende dag jarig.

We werden uitgenodigd voor een drankje en/of een heerlijk Italiaans schepijsje. Dus in polonaise met het nummer ‘ga door’ naar binnen om daar te kijken of het huis stevig genoeg was om binnen een feestje te vieren. Ook dat was een feestje. We hebben in de tuin nog 2 nummers gespeeld en via de huiskamer vertrok Dorst weer richting Mijdrecht.