City run Hilversum

2 april 2017 18:34

Dit weekend gaan we weer naar Hilversum. We spelen wederom voor de City-run, enthousiaste mensen die hardlopen voor spieren voor spieren. Voor DORST een jaarlijks terugkerend optreden. De vijfde keer dat we uitgenodigd waren om te spelen en we hebben  weer een super gezellige dag gehad.

Om half 12 verzamelden we bij het clubgebouw om naar Hilversum te gaan. Zou er op onze vaste plaats dit jaar wel weer een bar gevestigd zijn? Helaas dit jaar was het pand weer leeg, de bovenburen zijn er nog steeds en meteen kwamen ze naar beneden om ons welkom te heten. Na een lekker bakkie koffie gaan we van start. Door de jaren heen weet DORST precies wat er gaat gebeuren, echter voor 1 persoon was dit allemaal nieuw. Jan was verhinderd maar Charlotte was bereid gevonden om op de grote trom te spelen. Het eerste setje was nog even wennen maar met goed luisteren naar elkaar ging het goed. De tweede serie lopers kwam al snel achter de eerste aan dus hoppa verder spelen. Hierna hebben we even pauze en onze eigen fotograaf had, vanwege zijn verjaardag, een koelbox met drinken meegenomen. Dit laten de muzikanten zich geen twee keer zeggen. Het gekoelde drankje is snel op en we gaan weer lekker knallen want de volgende serie lopers komen er alweer aan. In het zonnetje spelen we lekker ons muziekboekje rond en als er dan dansende mensen zijn of mensen die op de fiets even stoppen om te luisteren doet dit de leden van DORST goed. Tijdens het volgende setje hebben sommige Dorstigen ineens een lachbui, wat is dat nu? Aan de andere kant van de partytent komt een streaker uit een zijstraatje… Nee we maken geen grapje, een blote man rent over straat en gaat weer ergens een huis in, misschien wilde hij ook wel meedoen met de city-run…
De middag gaat super snel voorbij dit komt ook door het mooie weer. Als de laatste lopers DORST zijn gepasseerd komt er nog iemand van de organisatie langs om ons te bedanken en wordt er meteen gevraagd of we er volgend jaar weer zijn. We pakken onze toeters en slagwerk in en vertrekken weer richting Mijdrecht. Het was weer een gezellig, leuk en vooral leerzaam optreden.