Seizoenpresentatie 15-04

17 april 2023 17:07

Zaterdagavond 15-04-23 de Seizoenpresentatie van de hele vereniging met als thema “Welkom”..

Om 19.05 uur, bij binnenkomst van het publiek, heetten wij iedereen “Welkom” met onze muziek.
Een leuk binnenkomen voor de mensen om onder een gezellig deuntje een plekje op te gaan zoeken.
Rond 20.10 uur kwamen we marcherend op met ‘Barner musikante’ met een muzikant die toch wel een heel oud uniform uit de kast had getrokken.. Ja, onze trombonist Martin was deze muzikant!
Martin zit al 50 jaar bij muziekvereniging VIOS en is de oprichter van het mooie Dweilorkest Dorst.
Martin werd deze avond gehuldigd door onze voorzitter en kreeg een KNFM speldje, beeldje van Martin (zonder snor) en van zijn Dorst maatjes een mooie glasplaquette. En daar hoort natuurlijk het “lang zal ze leven” bij.
Voor de pauze hebben we genoten van alle afdelingen van de vereniging die hun stinkende best hebben gedaan voor hun optredens.


Met de pauze mochten wij weer een optreden verzorgen, gewoon gezellig met geroezemoes op de achtergrond waarbij het publiek op muziek van ons een bakkie koffie kon nuttigen.
Ook konden er lootjes gekocht worden om mooie prijzen winnen.
Ja….. en na de pauze kon Dorst zelf van een heerlijk frisje genieten en hebben we de mooie show van onze maatjes VIOS bewonderd. Gewoon een WAUW moment …….Wat een SUPERSHOW!!
Na afloop hebben we gezamenlijk “My way” en “Thats were friends are for” gespeeld.
Met 2 feestnummers van ons als afsluiter, was de Seizoenpresentatie echt afgelopen en kunnen we terugzien op een super geslaagde avond.
Een mooie bloeiende vereniging om TROTS op te zijn