Optreden New York Pizza, Uithoorn

28 oktober 2017 19:51

Zaterdag 28 oktober hadden wij een optreden bij New York Pizza in Uithoorn, vanwege hun één jarig bestaan. Dit bedrijf is gevestigd in het winkelcentrum Zijdelwaard.
Pizza, pizza, even wachten… Pizza!!!

Om 13.15 uur gingen we inspelen om vervolgens naar Uithoorn af te reizen. Op het eerste gezicht is het erg rustig, maar in de winkel is het aardig druk met genodigden. We beginnen in eerste instantie buiten, maar gaan toch ook even binnen spelen. In de eerste pauze worden we heerlijk lekker voorzien van een pizza!! Het optreden is slechts een uur dus we gaan  snel weer verder met muziek maken. De mensen doen lekker mee, op de Amsterdamse Medley wordt zelfs polonaise gelopen en uit volle borst meegezongen. Ook hierna worden we wéér voorzien van pizza (!!!!).
Het is een kort optreden maar zeker niet ongezellig en zeer gewaardeerd. Dit is toch hetgeen waar we het voor doen. Een leuk optreden met een kleine bezetting.
Na het optreden gaan we weer naar Mijdrecht en drinken nog een drankje.
New York Pizza alsnog gefeliciteerd en bedankt voor de gezelligheid. De leden van DORST gaan nu een kleine winterslaap houden en gaan in het nieuwe jaar er weer volop tegen aan!