Serenade 50 jarige Sponsor

18 januari 2020 23:16

Vanavond reist DORST af naar Raamsdonkveer in het Brabandseland om voor de eigenaar van ‘Het Klompke’ een serenade te geven. François is vriend van Dorst en een van onze sponsors, hij is 50 geworden en zijn vrouw en twee vrienden (Dorstleden) hebben dit optreden aangevraagd buiten François om.Het feest is in een partycentrum en hier is een zaal geregeld waar de DORST samen met de andere bands hun instrumenten en kleding kunnen neerzetten. De feestband is aan het spelen en weet ook dat DORST zal komen. Om 22.00 uur is het zover de band neemt even een pauze en DORST komt meteen binnen met ‘Ga Door’. De toon is gezet en het merendeel van de gasten zingt uit volle borst mee. François is zichtbaar verrast maar erg blij. Als oud dweilorkestspeler weet hij als geen ander hoe het is om zulke leuke optredens te verzorgen. Hij en zijn vrouw Yvonne dragen mede hierdoor DORST een ontzettend warm hart toe, meerdere keren heeft hij al aangegeven dat hij vanwege zijn werk niet bij DORST kan komen spelen, anders had hij dit zeker gedaan.
DORST gaat verder met onder andere ‘de Pianoman’ en uiteraard mag Lang zal hij leven niet ontbreken. Na deze nummers komt een favoriet nummer van hem aan de orde, ‘Im hertzen nur di blasmusik’. François en Yvonne zijn verliefd op Oostenrijkse muziek en op de Octoberfeste, dus mag dit nummer niet ontbreken. Hierna gaat het dak eraf bij ‘Het dondert en het bliksemt’ en tot slot ‘het Slavenkoor’. François bedankt iedereen en na een drankje gedaan te hebben vertrekt DORST weer naar het Mijdrechtse van boven de rivieren.
Het was een zeer geslaagde serenade en uit betrouwbare bron was François erg verrast en wordt er zeker nog gesproken over de verdere sponsoring. Dit is waar DORST het toch voor doet, zonder onze sponsoren kunnen we niet. Dus ook hier geldt; Het Klompke bedankt voor het vertrouwen in DORST, we zien jullie snel weer!
 Buiten onze Sponsoren, kunt u ook Vriend van Dorst worden, voor € 25,00 per jaar ondersteunt u een leuk dweilorkest. Meer informatie? Stuur een email naar management@dweilorkest-dorst.nl.