Saxofoniste Carolien 50 jaar

15 februari 2020 23:46

Zaterdag 15 februari heeft DORST een feestje op de planning staan, onze saxofoniste Carolien viert haar 50steverjaardag. Haar vriend Erik (trompettist bij DORST) heeft een feest georganiseerd en Carolien weet van niets. Alle leden van DORST zijn uitgenodigd, dus wordt er natuurlijk ook een feestje gebouwd door hier een paar nummers te spelen. Dit zal vast niet als een verrassing komen!

Het feest is in Hotel Lakeside in Uithoorn en we besluiten om dit keer niet in DORST kleding te komen, omdat we ook uitgenodigd zijn voor het feest. Omdat het een verrassingsfeest is voor Carolien heeft Gerrit zelf gekozen wat er gespeeld zou worden. Erik en Carolien spelen zelf niet mee dus waren Max en Eline bereid om in te vallen, wat een leuke verrassing was voor Carolien.

De ingang van de feestlocatie was niet zo gebouwd dat DORST er spelend naar binnen kon en het weer was ook niet zo dat buiten de jassen etc uitgedaan konden worden. De grote verrassing werd dus wel een beetje weggenomen maar het feest was er niet minder om. DORST opent met Ga Door en verder worden er de feestnummers gespeeld, de sfeer zit er lekker in en het is toch apart dat je daarna gewoon je instrument in de auto kan leggen en aan het feest kan deelnemen. We hebben er samen met de andere genodigde een ontzettend leuk feest van gemaakt. Carolien kan zeker terugkijken op een geslaagde verjaardag.