Festival Zutphen

8 september 2018 21:05

Zaterdag 8 september gaan we naar een festival in Zutphen. Nadat we de informatie hebben ontvangen blijkt dit een festival te zijn waar geen jury of iets aanwezig zou zijn… Helaas!

We laten ons hier niet door afschrikken en gaan vol goede moed op weg. Bij aankomst staat er in de Laarstraat allemaal tafels waar koffie en broodjes op, ook hier zijn onze begeleiders aanwezig. Het is de bedoeling dat we in een soort van defilé richting het centrum gaan.
We gaan op weg naar onze eerste podium, het is een kruising van twee winkelstraten en we spelen hier ons setje. Er komen een hoop mensen luisteren en het is lekker druk, na een half uur zit dit optreden erop en krijgen we een hoop leuke en enthousiaste reacties. We krijgen een drankje en gaan op weg naar het volgende punt waar we moeten spelen, ook hier zijn de reacties erg leuk en doen de mensen lekker mee. Zo gaan we de dag door met in totaal een 5-tal plekken waar we spelen. Het is een dag zoals we nog geen festival hebben gedaan maar het is wel een gezellige dweildag waar we lekker onze muziek hebben kunnen spelen en meters hebben gemaakt. Als afsluiting van deze dag gaan we lekker met z’n allen eten en weer terug naar Mijdrecht.