Festival Driebergen en verrassingsfeest

18 mei 2019 23:36

Het eerste festival voor DORST dit jaar seizoen is in Driebergen. Samen met de wisselbeker, ja die waren we niet vergeten, vertrekken we naar Driebergen. Vorig jaar zijn we hier voor de eerste keer geweest en hadden we een eerste prijs. We gaan dus proberen om deze te verdedigen. Dit jaar spelen we 2 keer voor de jury, 1x 15 minuten en 1x 10 minuten.


Het eerste optreden is niet voor de jury, lekker, kunnen we eerst even de set inspelen. Het is toch alweer even geleden dat we de set gespeeld hebben…Het loopt lekker en er blijven aardig wat mensen staan kijken en luisteren. Na deze set hebben we ruim de tijd om naar andere orkesten te luisteren. Na ruim een half uurtje komt er iemand van de organisatie ons ophalen omdat het tijdschema op het hoofdpodium niet goed is ingedeeld. We moeten dus eerder en gaan richting het hoofdpodium. Ook nu spelen we de nieuwe set en loopt alles lekker. Iedereen is na afloop goed gestemd en enthousiast!
Nu moeten de muzikanten ruim ander half uur wachten voor het laatste optreden, ook deze is op het hoofdpodium en voor dezelfde jury als het vorige setje. We zijn als laatste aan de beurt,  waarschijnlijk omdat we vorig jaar hebben gewonnen. Het jammere is dat door de presentator op het hoofdpodium wel een aantal keer is verteld dat we vorig jaar gewonnen hebben. Waarschijnlijk schept dit ook wel verwachtingen bij het publiek… En bij ons…  Gelukkig is er na ons laatste optreden al snel de prijsuitreiking!

En de 3eprijs is voor DORST!!! We zijn een beetje verrast, maar ook ontzettend blij dat we in de prijzen zijn gevallen!!!

Vol trots vertrekken we vanuit Driebergen naar Mijdrecht, waar we met een aantal leden naar de Chinees gaan om te eten. Anderen gaan nog even lekker relaxen thuis. Vanavond staat er nog een kleine toegift op het programma. Onze manager Frans is jarig, hij is 60 jaar geworden en geeft een feestje in het clubgebouw. Uiteraard mogen we hier niet ontbreken!  Frans weet van niets en was toch wel aardig verrast, dit terwijl iedereen van DORST uitgenodigd was. Na dit verrassingsoptreden gaan we nog even lekker los op de feestklanken van de drive inn van Robert. Het was een lange vermoeiende dag, maar wat hebben we een plezier en gezelligheid gehad! 

Frans nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag namens DORST.