1e paasdag met DORST mee naar Hengelo (gld)

2 april 2014 19:55

Op 20 april -1e paasdag- neemt DORST deel aan het hengels dweilfestival en jij kunt daarbij zijn! We gaan met de bus en er is nog ruimte over!

DORST presenteert in Hengelo voor het eerst haar nieuwe festival-set voor een wedstrijdjury. Op zich is dat niet zo bijzonder, maar dit keer ligt dat toch wat anders.

De afgelopen 6 maanden heeft DORST namelijk een gedaantewisseling ondergaan en hiermee doel ik voornamelijk op haar stijl en manier van spelen. We hebben bijna een compleet vernieuwd repertoire dat behoorlijk afwijkt van wat men van ons gewend is. Daarbij komt dat we met veel meer flair spelen dan voorheen; dankzij onze nieuwe instructeur staat er een nieuw DORST!
Voor ons dus best spannend om de nieuwe set voor de 1e keer te laten beoordelen door een deskundige vakjury en hierbij kunnen we dus wel wat steun gebruiken van onze supporters!
Het hengels dweilfestival (zie ook www.hengelsdweilfestival.nl) staat bekend om haar gezellige uitstraling, er is een warenmarkt, springkussens en veel horeca. Een echt gezellig achterhoeks plaatsje dus.

Veel goede orkesten hebben Hengelo al bezocht en in dweilland spreekt men vol lof over de ambiance. Mocht je dus eens een leuk festival mee willen maken geef je dan op bij Frans Helling via management@dweilorkest-dorst.nl .

We vertrekken rond 9.45 uur en zijn ’s avonds om 21.00 uur wel weer thuis, helaas zijn de precieze tijden zijn nog niet bekend.

Voor slechts 10 euro p.p. kun je een dag gezelligheid mee maken met DORST, we hopen op voldoende belangstelling zodat de bus ook lekker vol gaat rijden!