Seizoenspresentatie VIOS

9 april 2017 19:42

Zondag 9 april 2017 staat in de agenda van DORST gereserveerd voor de seizoenpresentatie van VIOS. De vereniging opent hiermee het nieuwe muziekseizoen. Uiteraard is DORST van de partij, we staan aan het begin in het programma om het publiek op te warmen

Op deze mooie zondag middag was er  aardig publiek naar de sporthal in Mijdrecht gekomen. Na onze opwarmsessie kon de showband, opleidingsorkest en de meiden van twirlpower hun optredens verzorgen. In de pauze is het weer de beurt aan DORST, alleen het meeste publiek wilde ook nog even van het zonnetje genieten. Hiervoor draait DORST zijn hand niet om, dan gaan wij toch ook naar buiten! Op de parkeerplaats hebben wij het publiek onze muziek laten horen. DORST heeft nog niet alle nieuwe muzieknummers laten horen, hier hebben wij 13 mei voor… Wordt u al nieuwsgierig? 
Aan het eind van de presentatie gaat er een grote droom van iemand van VIOS in vervulling: alle onderdelen bij elkaar op de vloer. De showband en DORST spelen het nummer ‘Always on my Mind’, begeleid door de meiden van Twirlpower. Dit nummer zit bij beide onderdelen in het repertoire. Dit was echt een kippenvel momentje! Na een overweldigend applaus gaan alle onderdelen na het publiek te bedanken af. De afsluiting is voor DORST, wij bedanken het publiek met voor ons een heel speciaal nummer ‘Laat de zon in je hart’. Elk onderdeel van VIOS kan terugkijken op een goede presentatie en vooruit kijken naar een mooi seizoen.