Mien 60 jaar

24 september 2017 14:11

Op 24 september heeft dweilorkest DORST in Breukelen bij Van der Valk een vroeg ochtendoptreden verzorgd. Dit was voor de verrasde 60 jarige Mien uit Baarn, die nietsvermoedend uit de trein stapte. Dat  dit optreden een groot succes was blijkt wel uit de volgende bericht wat dezelfde dag nog ontvangen hebben:

Mijn man heeft uw mail naar mijn computer gemaild. Wat vind ik het leuk om te horen, dat jullie ook zo genoten hebben van het optreden in Breukelen, gisteren, op mijn 60 e verjaardag. Ik op mijn beurt, wil jullie HARTELIJK BEDANKEN, voor deze enorme verrassing! Mijn man heeft die verrassing geregeld, maar jullie waren bereid, om op zondag te komen. Ik kan niet met woorden uitdrukken, wat jullie voor mij hebben gedaan. Het was onvergetelijk! Een mooier cadeau, hadden ze mij niet kunnen geven. Dat ze ons al op stonden te wachten… ik zag mijn zussen en kinderen staan, maar op dat moment, wist ik nog niet, wat mij te wachten stond. Totdat jullie begonnen te spelen. Een droomwens kwam uit. Ik heb nog nooit zo’n leuke verjaardag gehad als gisteren!

Ja, de verrassing was GESLAAGD en hoe! Ik vond het geweldig! HEEL VEEL DANK, dat jullie dit wilden doen voor mij. Allen die aanwezig waren, hebben genoten van jullie optreden en ook mijn man vond het heel fijn, dat jullie dit wilden doen. Jullie optreden, maakte de mijlpaal van 60 jaar tot een ware feestelijke gebeurtenis. Zo is 60 jaar worden, ook minder erg dan je denkt, maar juist heel erg leuk! En ik wist dus echt van niks! Hoewel ik tientallen keren heb gezegd, dat, als ze mij echt een plezier wilden doen, ze dan een dweilorkest moesten laten komen, dat kwam spelen. En mijn man de boot maar afhouden. Nee, dát kwam er niet. Teveel gedoe, om te regelen, te duur. Weet ik veel, wat hij allemaal voor redenen bedacht, dat ik zoiets wel kon vergeten.  Maar dit, had hij dus al heel lang in gedachten voor mijn 60e verjaardag.

Hartelijke groeten van een dankbare 60 jarige