Festival in Heemskerk

7 oktober 2017 23:27

Na een aantal jaren in Sneek te zijn geweest voor een festival in oktober wilden we dit jaar iets anders. In Heemskerk organiseerde ‘Iaa doeje’ zaterdag 7 oktober haar jaarlijkse bloasavond waar DORST ook een gezellig deuntje wilde spelen.

Na het inspelen in ons eigen clubgebouw konden we alle mollen van VIOS gedag zeggen en naar Heemskerk vertrekken. Wie is nu toch die Mol?…
Om 20.15 uur speelden we onze wedstrijdset. Het publiek deed gezellig mee en de muziek werd ook erg gewaardeerd.  Op zo’n avond hoor je ook gelijk welk nummer erg populair is om te spelen. In dit geval was het de ‘pianoman’. Om 22.45 uur mochten we onze kunsten vertonen in de kleine zaal. Wat een feestje hebben we hier gemaakt. Gewoon het publiek in en de mensen vermaken, iets wat DORST op het lijf geschreven is. Zelfs de stoomboot kwam spontaan voorbij.
Deze week kunnen we even stoom afblazen om komend weekend weer te spelen tijdens de Marathon van Amsterdam. Kom gezellig even kijken bij Café Bos op de Amstelveense weg in Amsterdam!