Zaterdag 21 April 2018 staat bij de leden van DORST al heel lang in hun agenda afgestreept en vandaag is het eindelijk zover. Na bijna een half jaar van repeteren en voorbereiding mogen we onze nieuwe set presenteren! De opzet van vorig jaar is goed bevallen en zo is het dit jaar ook weer georganiseerd. Dit jaar heeft DORST gevraagd aan vier andere dweilorkesten om te komen spelen op hun eigen Mystery Set Party!


Zondag 15 april staat voor DORST een bekend optreden op de agenda namelijk de jaarlijkse City Run in Hilversum.


Zondag 8 april staat voor DORST de VIOS-seizoenpresentatie op het programma. In sporthal de Phoenix komt de hele vereniging bij elkaar om VIOS aan het Mijdrechtse publiek te tonen en te laten zien wat er komen gaat in 2018.


Zaterdag 31 maart is de dag dat er in Huizen gevoetbald wordt tussen HSV de Zuidvogels tegen Huizen. DORST is gevraagd om bij deze wedstrijd te spelen dus vertrekken we naar het gezellige Huizen.


Zaterdag 10 maart moest DORST vroeg op pad, om half 8 waren we aan het inspelen. Het optreden van vanmorgen is georganiseerd door een vriendengroep om iemand te verrassen die 40 jaar is geworden.


Het nieuwe seizoen voor DORST is begonnen met een nieuw optreden. DORST is uitgenodigd om bij de 20 van Alphen te gaan spelen. Een hardloop evenement om het seizoen voor de hardlopers te starten. Een grote wedstrijd in Alphen aan den Rijn, waar je niet omheen kunt. De meeste wegen naar Alphen zijn afgesloten en dus een uitdaging om op de plaats van bestemming te komen…


Zondag 11 februari staat het optreden voor carnaval in Naarden op het programma. Om kwart over 1 vertrekken we naar de vestingstad in het midden van het land. Net als vorig jaar verzamelen we in het wapen van Naarden, waar ook het Prinsengevolg langzaam binnen komt druppelen. We gaan rustig beginnen met ons vaste inspeel nummer Adio Amore. Daarna gaan we verder met andere nummers die ook in de nieuwe set gaan komen.


Het eerste optreden van DORST in 2018 is een meteen ook een hele nieuwe ervaring voor ons. Onze sponsor KRIEK POEDERCOATING uit Alphen aan de Rijn heeft ons gevraagd om bij een Eredivisie basketbalwedstrijd te komen spelen. Het gaat om de wedstrijd van ZZ LEIDEN tegen NEW HEROES DEN BOSCH. Uiteraard ziet DORST dit wel zitten dus zaterdag 10 februari gaan we op naar de 5 mei hal in Leiden.


Zaterdag 28 oktober hadden wij een optreden bij New York Pizza in Uithoorn, vanwege hun één jarig bestaan. Dit bedrijf is gevestigd in het winkelcentrum Zijdelwaard.
Pizza, pizza, even wachten… Pizza!!!


Na een aantal jaren in Sneek te zijn geweest voor een festival in oktober wilden we dit jaar iets anders. In Heemskerk organiseerde ‘Iaa doeje’ zaterdag 7 oktober haar jaarlijkse bloasavond waar DORST ook een gezellig deuntje wilde spelen.